У центрі Одеси чоловік через конфлікт на дорозі влаштував стрілянину та поранив людину

У центрі Одеси чоловік через конфлікт на дорозі вчинив стрілянину та поранив людину.

У центрі Одеси чоловік через конфлікт на дорозі вчинив стрілянину та поранив людину. Фото: od.npu.gov.ua

Події
18 квiтня 10:55

У центрі Одеси водій автомобіля через дорожній конфлікт вчинив стрілянину та поранив іншого водія, з яким сварився. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Подія сталася у неділю ввечері на Привокзальній площі. 33-річний водій автомобіля Toyota не поступився дорогою 36-річному водію BMW, який мав перевагу у русі. Останній водій наздогнав першого, зупинився перед його автомобілем і вступив з ним у словесну суперечку, що супроводжувалася грубою нецензурною лайкою. У розпал конфлікту старший за віком городянин дістав зі свого авто страйкбольний привід і кілька разів вистрілив у відчинене вікно дверей опонента. Пластикова кулька потрапила чоловікові в шию.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Стрілець поїхав з місця події, а потерпілий написав заяву в поліцію і звернувся за допомогою до медичного закладу, де йому діагностували рану м'яких тканин шиї.

Вже наступного дня розшукали зловмисника. Страйкбольний привід у нього вилучили та направили на експертизу.

Фігуранту повідомили про підозру в хуліганстві, тобто грубе порушення громадського порядку за мотивами явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю, вчиненою із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для завдання тілесних ушкоджень. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

У центрі Одеси чоловік через конфлікт на дорозі вчинив стрілянину та поранив людину.У центрі Одеси чоловік через конфлікт на дорозі вчинив стрілянину та поранив людину. Фото: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах