Новий пакет допомоги для України: Зеленський та прем’єр-міністр Великої Британії провели телефону розмову

Новий пакет допомоги для України: Зеленський та Сунак провели телефону розмову.

Новий пакет допомоги для України: Зеленський та Сунак провели телефону розмову. Фото: t.me/V_Zelenskiy_official/10162

Події
23 квiтня 14:03

Президент України Володимир Зеленський та прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак провели телефонну розмову щодо нового пакету допомоги для України.

Як повідомляє Володимир Зеленський, під час розмови з прем'єр-міністром обговорили виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. 

- Storm Shadow та ракети інших типів, сотні одиниць бронетехніки та плавзасобів, боєприпаси — усе це справді потрібне Україні на полі бою, — написав Зеленський.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Президент також висловив подяку Великій Британії та прем’єр-міністру за їхню підтримку і готовність до подальшого розвитку оборонної співпраці, зокрема, з акцентом на морських і далекобійних спроможностях.

Зеленський і Сунак також обговорили потребу у створенні ефективної моделі конфіскації російських активів та поділилися очікуваннями від майбутнього Саміту миру у Швейцарії та саміту Європейської політичної спільноти у Великій Британії.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах