Кількість жертв ракетної атаки по Одесі збільшилася до п'яти: серед жертв проректор МДУ Борис Васильєв

Кількість жертв ракетної атаки в Одесі збільшилася до п'яти: серед жертв проректор МДУ Борис Васильєв.

Кількість жертв ракетної атаки в Одесі збільшилася до п'яти: серед жертв проректор МДУ Борис Васильєв. Фото: mgu.edu.ua

Події
30 квiтня 08:03

Внаслідок ракетного удару по Одесі у понеділок, 29 квітня, загинув проректор Міжнародного гуманітарного університету Борис Васильєв. При цьому в ОВА повідомили, що кількість жертв збільшилася до п'яти осіб. У лікарні помер чоловік 1960 року народження.

У лікарнях продовжують лікування 23 потерпілих. У тяжкому стані перебувають вісім людей, з них чотири – у вкрай тяжкому, у тому числі й чотирирічна дівчинка.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За інформацією ЗМІ, Васильєв загинув у Палаці студентів Національного університету "Одеська юридична академія", також відомому в місті як "маєток Ківалова" або "замок Гаррі Поттера".

Нагадаємо, що в результаті російської атаки на місто вчора було відомо, що загинули чотири особи. Серед них було троє жінок та один чоловік. Ще одна людина померла внаслідок інсульту, який спровокувала атака. Також було відомо про 32 потерпілих.

Окупанти вдарили по цивільній інфраструктурі Одеси. Зокрема, горів палац Одеської юридичної академії. Вогонь охопив понад 600 квадратних метрів. Стало відомо, що пожежники ліквідували масштабну пожежу мансардного поверху.

Представник сил оборони Півдня Дмитро Плетенчук повідомив, що на стінах навколо ураженого об'єкта спостерігаються дірки від шрапнелів. Тобто а такували окупанти боєприпасом, який розрахований на ведення бойових дій.

Також під час атаки було поранено екснардепа і президента Національного університету "Одеська юридична академія" Сергія Ківалова. Він отримав осколкове поранення правого стегна. Спочатку його доправили до міської лікарні, а згодом звідти він виїхав до приватної медустанови.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах