В Одесі планують майже за 2,7 мільйона гривень відремонтувати зруйнований після обстрілу будинок

В Одесі планують майже за 2,7 мільйона гривень відремонтувати зруйнований після обстрілу будинок.

В Одесі планують майже за 2,7 мільйона гривень відремонтувати зруйнований після обстрілу будинок. Фото: Суспільне Одеса

Події
05 травня 11:17

В Одесі планують виділити майже 2,7 мільйона гривень на ремонт багатоквартирного будинку на вулиці Канатна, 1А. Ця будівля зазнала пошкоджень під час одного з обстрілів у 2023 році.

Відповідний тендер опублікували на платформі державних закупівель Prozorro в п'ятницю, 3 травня.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Замовником робіт виступив муніципальний департамент міського господарства. Вартість капітального ремонту оцінили в два мільйони 669 тисяч 441 гривню. За ці кошти в будинку мають встановити систему блискавкозахисту, відремонтувати покрівлю, фасад, стелі, а також посилити отвори.

Заявки на участь в аукціоні прийматимуть до 18 травня, а самі торги відбудуться 20 травня. На виконання ремонтних робіт у підрядника буде час до 31 грудня.

Нагадаємо, від початку повномасштабного вторгнення від російських обстрілів постраждали 35 громад Одеської області. Майже півтори тисячі мешканців регіону подали заявки на отримання державної допомоги на відновлення житла.

Раніше ми писали про те, що чоловік, який втратив квартиру внаслідок атаки безпілотника по багатоповерховому будинку на проспекті Добровольського 2 березня, отримав нове житло через програму "єВідновлення". А родині фельдшера Сергія Ротару, який загинув під час ракетного удару по Одесі 15 березня, подарували квартиру.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах