Загрози обстрілів: в Одесі школярі навчатимуться дистанційно

Загрози обстрілів: в Одесі школярі навчатимуться дистанційно.

Загрози обстрілів: в Одесі школярі навчатимуться дистанційно. Фото ілюстративне: 24tv.ua

Події
08 травня 08:41

В Одесі школярі навчатимуться дистанційно до кінця тижня, з 8 до 10 травня. Таке розпорядження надійшло від обласної адміністрації та муніципального департаменту освіти. Про це повідомляє Одеська мерія.

На кожній паралелі працюватимуть чергові класи. Дитячі садки працюють у звичайному режимі, проте батьків закликають у ці дні залишити дітей вдома у зв'язку з загрозою обстрілів, що зросла, напередодні 9 травня.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

З огляду на маніакальну прихильність російських окупантів до різних дат, 9 травня загроза обстрілів в Одесі значно зросте.

Зазначимо, що сьогодні, 8 травня, в Україні відзначається День пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Нагадаємо, що 2 травня школи в Одесі також переходили на дистанційне навчання, оскільки цієї дати виповнилося десять років з моменту подій 2014 року, коли в Одесі під час зіткнень між прихильниками Євромайдану та прихильниками "російського світу" загинули 50 людей.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах