В Одеській області сталася пожежа в житловому будинку: чоловік отримав опіки обличчя

В Одеській області сталася пожежа в житловому будинку: чоловік отримав опіки обличчя.

В Одеській області сталася пожежа в житловому будинку: чоловік отримав опіки обличчя. Фото ілюстративне: shutterstock.com

Події
11 травня 21:00

У п'ятницю, 10 травня, у місті Балта сталася пожежа, внаслідок якої постраждав чоловік. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

Повідомлення про займання в житловому будинку на вулиці Леоніда Каденюка надійшло до Служби порятунку о 12:17. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.  

На місці рятувальники встановили, що горить майно. О 12:37 пожежу локалізували, а о 12:38 – повністю ліквідували. Під час гасіння пожежі отримав опіки обличчя та отруєння продуктами горіння господар –  громадянин 1966 року народження. Потерпілого у стані середньої тяжкості госпіталізували бригадою швидкої допомоги до медичного закладу.

Наразі встановлюють причини пожежі та розмір збитків. Від ДСНС для боротьби з полум'ям залучали дві одиниці техніки та десять вогнеборців. 

Нагадаємо, наприкінці квітня в Одесі спалахнула пожежа в житловому будинку на вулиці Дерибасівська. Там спалахнуло майно у квартирі. Вогонь розповсюдився на міжповерхові перекриття та стіни. Рятувальники ліквідовували займання протягом майже двох годин. На щастя, обійшлося без жертв і постраждалих. 

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах