У центрі Одеси незаконно будували офіси

У центрі Одеси незаконно зводили офіси.

У центрі Одеси незаконно зводили офіси. Фото: facebook.com/avdeev.odessa

Події
13 травня 15:33

В історичному центрі Одеси, на Катерининській, 49, вирішили у незаконний спосіб побудувати офіси без жодних дозвільних документів. Вже розпочали роботи з благоустрою територій. Про це повідомив начальник Управління державного архітектурно-будівельного контролю Одеської міської ради Олександр Авдєєв.

Без документа вже прибрали трубу теплопостачання та почали зносити дерева. Одесити колективно звернулися до Державного архітектурно-будівельного контролю Одеської міської ради.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Комісія ДАБК виявила, що зареєстровані документи містять неправильну інформацію. Крім того, через розміщення об'єкта в історичному центрі до нього висуваються зовсім інші вимоги, аніж планував забудовник. Замовник хотів реконструювати та розширити будівлю, щоб влаштувати там надалі офіси з апартаментами.

"Система будівельної діяльності автоматично зареєструвала повідомлення, що дозволяє проводити такі роботи. У повідомлення були внесені недостовірні дані, тому Управління державного архітектурно-будівельного контролю Одеської міської ради звернулося до Одеського окружного адміністративного суду з позовом до ОК "Екодом-2", – йдеться у повідомленні ДАБК.

Окружний суд своїм рішенням припинив декларація про початок будівництва.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах