Одеситка заявила, що її побив милицями працівник ТЦК: розпочалася перевірка

Одеситка заявила, що її побив милицями працівник ТЦК: розпочалася перевірка.

Одеситка заявила, що її побив милицями працівник ТЦК: розпочалася перевірка. Фото: instagram.com/kkto14jrelx2

Події
14 травня 10:13

Мешканка Одеси Антоніна Токмакова оприлюднила фото побоїв та заявила, що на неї напав працівник ТЦК на вулиці Грецькій. За її словами, співробітник військкомату побив її прямо у приміщенні поліції, коли вона з друзями прийшла написати заяву про злочин. Про це вона розповіла у своєму Instagram.

За версією дівчини, вона із трьома друзями прийшла до поліції писати заяву на таксиста, який залив їх перічним балоном в обличчя. У цей час у відділ увійшов військовий із милицями та представився співробітником ТЦК. Після написання заяви дівчину та хлопців протягом двох годин не випускали.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Далі двох 19-річних молодиків відпустили, а третього відмовилися випускати. Дівчина залишилася з ним. Тоді чоловік із милицею разом із двома військовими повідомили, що хлопця зараз повезуть до ТЦК. Одеситка почала знімати на відео водія авто, після чого з відділення поліції вибіг військовий та побив її милицею.

У результаті потерпіла звернулася до лікаря та зняла побої.

В Одеському ТЦК та СП повідомили, що побиття дівчини розслідують. У разі виявлення та доведення провини "військових", вони будуть притягнуті до відповідальності. Наразі керівництво обласного ТЦК разом із поліцією з'ясовує всі деталі події.

Одеситка заявила, що її побив милицями працівник ТЦК: розпочалася перевірка.Одеситка заявила, що її побив милицями працівник ТЦК: розпочалася перевірка. Фото: instagram.com/kkto14jrelx2

Одеситка заявила, що її побив милицями працівник ТЦК: розпочалася перевірка.Одеситка заявила, що її побив милицями працівник ТЦК: розпочалася перевірка. Фото: instagram.com/kkto14jrelx2

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах