Гучна музика й купа сміття: на Одещині в нацпарку в поминальний день влаштували вечірку

Гучна музика й купа сміття: на Одещині в нацпарку в поминальний день влаштували вечірку.

Гучна музика й купа сміття: на Одещині в нацпарку в поминальний день влаштували вечірку. Фото: Facebook-сторінка Марини Архірій

Події
15 травня 18:25

У неділю, 12 травня, на березі Куяльницького лиману в селі Корсунці Одеської області молодь влаштувала розважальний захід. Під час вечірки лунала гучна музика та були танці.

Про це в понеділок, 13 травня, повідомила сільська голова Красносілки Марина Архірій.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"Дуже прикро, що незважаючи на поминальну неділю – день, коли люди згадують душі померлих, та на те, що в нашій країні досі тривають військові дії, молодь дозволяє собі подібну поведінку, яка є абсолютно недоречною, та неприйнятною. Окремо обурює той факт, що все це "дійство" відбувалось на території національного природного парку "Куяльницький", який є об'єктом особливого природоохоронного значення", – зазначила Архірій.

За її словами, акустичний шум може зашкодити тваринам і птахам, що мешкають на території парку. Розважальний захід припинили поліцейські, які прибули на місце за викликом. Обстеживши територію, на якій проходила вечірка, працівники Красносільської громади виявили засмічення узбережжя лиману.

"В основному сміття було зібрано та складено в пакети, але є поодинокі пляшки та паперові серветки, розкидані по узбережжю. Зелені насадження не постраждали", – повідомила сільська голова Красносілки.

Пакети зі сміттям на узбережжі лиману.Пакети зі сміттям на узбережжі лиману. Фото: Facebook-сторінка Марини Архірій

Також Марина Архірій додала, що можливі під'їзди до даної території наразі перекрили, аби запобігти виникненню подібних ситуацій в майбутньому. Сміття з убережжя приберуть найближчим часом.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах