В Одесі в маршрутці стався конфлікт за участю людей у військовій формі: як коментують інцидент у ТЦК

В Одесі в маршрутці стався конфлікт за участю людей у військовій формі: як коментують інцидент у ТЦК.

В Одесі в маршрутці стався конфлікт за участю людей у військовій формі: як коментують інцидент у ТЦК. Фото: скриншот відео Telegram-каналу "Одесса INFO"

Події
17 травня 21:25

Уранці в п'ятницю, 17 травня, в одній із одеських маршруток стався скандал за участю представників ТЦК. Відеозапис конфлікту опублікували місцеві Telegram-канали.

У ролику зафіксовано, як люди у військовій формі намагалися силоміць витягнути чоловіка з маршрутки, однак на захист військовозобов'язаного стали інші пасажири маршрутки. Люди почали кричати на військових. Після цього один із співробітників ТЦК сказав, що контужений, та попросив, щоб його не чіпали.

Відео: Telegram-канал "Одесса INFO"

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Інцидент вже прокоментували у пресслужбі Одеського обласгного ТЦК та СП, зазначивши, що військовослужбовців, які припустилися порушень норм та порядку спілкування із громадянами під час виконання службових обов’язків, притягнули до дисциплінарної відповідальності. 

"Керівництво Одеського обласного ТЦК та СП засуджує таку поведінку, системно проводить роботу з особовим складом щодо неприпустимості застосування фізичної сили та нецензурної лайки. Втім, очевидний людський фактор та зайва емоційність, як в поведінці військових, так і в діях цивільних громадян", – йдеться в повідомленні військкомату.

Нагадаємо, уранці 16 травня, в одеській маршрутці №232 також стався скандал за участю військових. У ході конфлікту застосували перцевий балончик.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах