У центрі Одеси біля бібліотеки сталася бійка: інцидент розслідує поліція

У центрі Одеси біля бібліотеки сталася бійка: інцидент розслідує поліція.

У центрі Одеси біля бібліотеки сталася бійка: інцидент розслідує поліція. Фото: od.npu.gov.ua

Події
19 травня 14:39

У суботу, 18 травня, у центрі Одеси біля бібліотеки імені Михайла Грушевського сталася сутичка. У пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області зазначили, що вже довідалися про цей інцидент та з'ясовують його подробиці.

Про подію правоохоронці дізналися під час моніторингу соціальних мереж. На відео, яке поширюють у місцевих пабліках, дві групи людей конфліктують між собою. Крім цього, чутно звуки, схожі на постріли зі зброї, а також вигуки про застосування газового балончика.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За вказаною адресою прибули поліцейські та слідчі. Правоохоронці розслідували обставини події, допитали очевидців та всіх учасників конфлікту, а також перевірили їх на наявність заборонених предметів, які могли бути застосовані в ході сварки.

Відео: Telegram-канал "Думская. Новости. Война в Украине"

У неділю, 19 травня, правоохоронці повідомили, що відомості про цей скандал внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом хуліганства (частина четверта статті 296 Кримінального кодексу України).

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах