Бійка в Аркадії: як прокоментували інцидент у ТЦК та поліції

Бійка в Аркадії: як прокоментували інцидент у ТЦК та поліції.

Бійка в Аркадії: як прокоментували інцидент у ТЦК та поліції. Фото ілюстративне: depositphotos.com

Події
25 травня 15:45

Увечері в п'ятницю, 24 травня, в Одесі в Аркадії сталася бійка за участю людей у військовій формі.

Відео оприлюднили місцеві Telegram-канали. На початку ролику видно, як двоє чоловіків у військовій формі беруть участь у конфлікті із групою цивільних громадян.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

В Одеському ТЦК та СП заявили, що останнім часом зросла кількість файків та маніпуляцій щодо процесів мобілізації. Таким чином ворог прагне створити панічні настрої та є зірвати комплектування ЗСУ. У військкоматі наполягають на тому, що їхні працівники участі в сутичці між цивільним населенням в курортному районі Одеси не брали.

"Правоохоронці взагалі заперечують інформацію про присутність військовослужбовців на масовій сутичці, яка сталася між цивільними в Одесі. Командування Одеського обласного ТЦК та СП засуджує будь-які прояви насильства і наголошує на важливості єдності та відповідальності в цей надскладний для нашої країни час", – йдеться в повідомленні.

Також інцидент вже прокоментували правоохоронці. За їхньою інформацією, ввечері на вулиці Генуезькій між компаніями незнайомців виникла словесна перепалка, яка переросла в колотнечу. Правоохоронці, які несли службу з охорони громадського порядку, припинили ці протиправні дії.

Ініціаторами конфлікту виявилися троє юнаків, 16 та 17 років. На них склали протоколи за дрібне хуліганство (стаття 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення). За вчинене неповнолітнім загрожує накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк 40–60 годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням 20% заробітку, або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб. Крім цього, відносно одного із хлопців склали адміністративні матеріали ще й за появу в громадському місці у п'яному вигляді (частина перша статті 178 Кодексу України про адміністративні правопорушення). За таке правопорушення хлопець може отримати попередження або накладення штрафу від одного до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Причину сварки юнаки пояснити не змогли.

Ще одну бійку між 33-річним і 38-річним чоловіками поліцейські припинили на Аркадійській Алеї. Правоохоронці встановили, що того вечора знайомі разом відпочивали, а по дорозі додому посварилися та почали битися. Відносно них також було склали протоколи задрібне хуліганство (стаття 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення).

Також поліцейські повідомили, що вночі у прибережній зоні активного відпочинку виявили 18 порушників комендантської години.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах