В Одесі після відкриття сезону клубів сталися бійки в Аркадії: що це було

В Одесі після відкриття сезону клубів сталися бійки в Аркадії: що це було.

В Одесі після відкриття сезону клубів сталися бійки в Аркадії: що це було. На фото скріншот відео

Події
27 травня 08:05

Увечері 24 травня в одеській Аркадії відбулися дві масові бійки, в одній з яких було помічено людей у камуфляжі. Про це повідомили у пресслужбі ГУНП Одещини.

Так, у першому випадку на вулиці Генуезькій між компаніями незнайомців виникла словесна суперечка, що переросла у бійку. Правоохоронцями, які несли службу з охорони громадського порядку, припинили бійку. Щодо трьох учасників конфлікту у віці 16 та 17 років, які були ініціаторами та брали активну участь у ньому, ювенальні поліцейські склали протоколи за статтями 173 КУпАП. Також стосовно одного з хлопців склали адміністративні матеріали ще й за появу у громадському місці у п'яному вигляді за частиною першою статті 178 КУпАП. Причину сварки юнака пояснити не змогли. У ГУНП наголосили, що із заявами про скоєння щодо них будь-яких правопорушень до поліції не зверталися.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Іншу сутичку між 33 і 38-річним чоловіками поліцейські припинили на Аркадійській Алеї. Того вечора чоловіки відпочивали разом, а дорогою додому посварилися і почали битися. Щодо них також склали протоколи за статтею 173 КУпАП. При цьому в Одеському обласному ТЦК та СП заявили, що інформація про участь представників ТЦК та СП у зіткненні між цивільним населенням в одному з курортних районів Одеси є фейковою і поширюється спеціально для дестабілізації ситуації в країні.

Пізніше правоохоронці перевірили дотримання громадянами комендантської години та у прибережній зоні активного відпочинку виявили 18 порушників. З ними провели профілактичні бесіди.

Варто зазначити, що 24 травня в Одесі відкрилися два літні концертні майданчики в Аркадії. На одному з них виступив український найпопулярніший співак Monatik, на концерт якого прийшло чимало молодих людей.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах