Що зараз із м'ясом, яке викинули після ракетного удару по складам під Одесою

Що зараз із м'ясом, яке викинули після ракетного удару по складам під Одесою.

Що зараз із м'ясом, яке викинули після ракетного удару по складам під Одесою. Фото: facebook.com/fevzi.mamutov.7

Події
27 травня 08:34

В Одеській ОВА прокоментували наслідки ракетного удару по м'ясному складу по передмісті 17 травня. Про це повідомляє УНН.

Як повідомив перший заступник голови Одеської обласної адміністрації Олександр Харлов, російська ракета потрапила до продовольчого складу, де зберігалися переважно продукти тваринного походження, але загрози техногенної катастрофи, за словами влади, немає.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наслідками ракетного удару по промисловому об'єкту займаються експерти та спеціальні органи. Загрози техногенної катастрофи немає.

Наразі відповідні органи вже провели огляд зон ураження та дезінфекції території. Продукти тваринного походження обробили спеціальною речовиною. Загрози техногенно-екологічної катастрофи немає.

За його словами, найближчим часом м'ясо буде утилізовано згідно з певним порядком.

Нагадаємо, що у селі Василівка Вигоднянської громади під Одесою намагаються незаконно утилізувати десятки тонн курячого м'яса з місця прильоту російської ракети. М'ясо зберігалося на складах, знищених ракетою в Дачному, але його намагалися вивезти на несанкціоноване звалище в сусідній громаді.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах