В одеському парку знайшли повішеного чоловіка у камуфляжному одязі

У одеському парку знайшли повішеного чоловіка у камуфляжному одязі.

У одеському парку знайшли повішеного чоловіка у камуфляжному одязі. Фото: depositphotos.com

Події
28 травня 12:05

Вранці у вівторок, 28 травня, у Дюківському парку в Одесі знайшли повішеного чоловіка у камуфляжному одязі. Шибеника під час прогулянки з собакою виявив перехожий. Інформація про це спочатку з'явилася у соціальних мережах, пізніше її підтвердила представниця Головного управління Нацполіції на Одещині Любов Гордієвська.

Так, повішеного виявили близько 6:50, на місце одразу виїхала група правоохоронців. Особу чоловіка вже встановили, він не є військовослужбовцем. Йому було лише 32 роки, посмертної записки при ньому не було.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Дані про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 115 Кримінального кодексу з позначкою "самовбивство".

Нагадаємо, що у пункті пропуску "Зручне" на Одещині, що знаходиться на кордоні з Молдовою, знайшли мертвим 20-річного прикордонника інспектора прикордонної служби. Чоловік одразу після отримання автомата відійшов у туалет. Після нього знайшли там мертвим із вогнепальним пораненням. Що спричинило такий вчинок невідомо.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах