Місто на Одещині заборонило відвідувати пляжі цього року

Місто на Одещині заборонило відвідувати пляжі цього року.

Місто на Одещині заборонило відвідувати пляжі цього року. Фото: Наталія Горецька/Vgorode

Події
31 травня 13:25

Відвідувати пляжі у місті Южний на Одещині цього року ще не дозволяють через мінну небезпеку. Відповідне оголошення сьогодні, 31 травня, оприлюднили у міськраді.

Так, заборону запровадили через рішення місцевої комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Він діятиме весь купальний сезон.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"На території Южненського міського територіального товариства протягом купального сезону 2024 року заборонено відвідування місць масового відпочинку на водних об'єктах", – йдеться у повідомленні.

Раніше ми повідомляли про те, що в Одесі будуть відкриті ті пляжі, де виконані умови безпеки людей. З основних – наявність поблизу укриття.

Нагадаємо, що Vgorode продовжує розповідати про пляжні комплекси в Одесі, які вже працюють. На цей раз ми випустили другу частину. З першої можна познайомитись за посиланням. Зазначимо, що не всі пляжні комплекси сьогодні мають укриття. Тож будьте обережні.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах