Знищені БпЛА та вечірній удар балістикою: у ПК "Південь" розповіли про наслідки обстрілів Одеської області

Знищені БпЛА та вечірній удар балістикою: у ПК "Південь" розповіли про наслідки обстрілів Одеської області.

Знищені БпЛА та вечірній удар балістикою: у ПК "Південь" розповіли про наслідки обстрілів Одеської області. Фото ілюстративне: armyinform.com.ua

Події
01 червня 13:05

Уночі в суботу, 1 червня, в Одеській області знищили два ударні безпілотники типу Shahed-131/136.

Про це повідомили  у пресслужбі Повітряного командування "Південь". 

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Загалом на південному напрямку знищили п'ять крилатих ракет та 23 ударних безпілотників. Чотири ракети Х-101/Х-555 та одну ракету "Іскандер-К" збили у Дніпропетровській області. По вісім "Шахедів" знищили в Миколаївській і Херсонській областях, п'ять – у Дніпропетровській області та два – в Одеській області.

Також військові повідомили, що протягом минулої доби російські окупанти атакували припортову інфраструктуру Одеси балістичною ракетою, імовірно, "Іскандер-М", а по області з моря спрямували керовану авіаційну ракету, яка втратила бойову спроможність у прибережній зоні.

Нагадаємо, увечері в п'ятницю, 31 травня, під час повітряної тривоги в Одесі пролунав потужний вибух. Згодом стало відомо, що ворог вдарив балістикою, імовірно, з касетним боєприпасом по припортовій інфраструктурі міста. Унаслідок обстрілу постраждали двоє людей: 28-річна дівчина та 37-річний чоловік.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах