Росіяни поширюють фейк про ураження кораблів ВМС ЗС України

Росіяни поширюють фейк про ураження кораблів ВМС ЗС України.

Росіяни поширюють фейк про ураження кораблів ВМС ЗС України. Фото ілюстративне: defence-ua.com

Події
02 червня 16:05

Російські ЗМІ поширюють дезінформацію про знищення кораблів та катерів Військово-Морських Сил ЗС України. Про це повідомили у пресслужбі ВМС ЗС України.
 
Військові зазначили, що РФ, прикриваючись намаганням уразити кораблі Військово-Морських Сил ЗС України, укотре завдала удару по цивільних об’єктах, пошкодивши портову інфраструктуру. 

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"Росія продовжує робити все можливе, щоб заблокувати морські шляхи до портів України. Інформація щодо наявності постраждалих серед цивільного населення уточнюється. Кораблі та катери Військово-Морських Сил ЗС України продовжують захищати Україну з морського напрямку", – йдеться в повідомленні.
 
Громадян просять не допомагати ворогу поширенням російських фейків і довіряти лише офіційним джерелам.

Нагадаємо, удень в неділю, 2 червня, під час повітряної тривоги, яка тривала в Одеській області з 11:43 до 12:19, в Одесі пролунав потужний вибух. Перед цим військові повідомляли про загрозу застосування балістичного озброєння та швидкісну ціль на Одеську область. Коментарів щодо наслідків цієї атаки від ОВА та міської влади поки що не було.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах