В Одесі судитимуть жінку, яка вчинила наругу над прапорцями загиблим Героям

В Одесі судитимуть жінку, яка вчинила наругу над прапорцями загиблим Героям.

В Одесі судитимуть жінку, яка вчинила наругу над прапорцями загиблим Героям. Фото: od.npu.gov.ua

Події
03 червня 13:20

Слідчі скерували до суду обвинувальний акт відносно жінки, яка вчинила хуліганство та наругу над Державним прапором України в центрі Одеси. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції в Одеській області.

Інцидент стався 24 травня на Європейській (раніше Катерининській) площі. Жінка справила прирородню потребу на газоні, де встановлені прапорці з іменами загиблих захисників України, після чого використала державні символи як гігієнічний засіб.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Відеоролик, в якому зафіксовано наругу, поширили місцеві Telegram-канали. Порушницю затримали ввечері того ж дня в районі залізничного вокзалу. 28-річна одеситка заперечувати свою провину не стала, однак заявила, що не мо гла стриматися, тому що перебуває на третьому місяці вагітності.

Жінці висунули обвинувачення в публічній нарузі над Державним прапором України (частина перша статті 338 Кримінального кодексу України) та хуліганстві, тобто грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю та винятковим цинізмом (частина перша статті 296 Кримінального кодексу України).

Порушниці загрожує до трьох років позбавлення волі. Слідство завершили та скерували обвинувальний акт до суду.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах