В Одеській області після відвідування кафе отруїлися дев'ятеро людей: восьмеро постраждалих – діти

В Одеській області після відвідування кафе отруїлися дев'ятеро людей: восьмеро постраждалих – діти.

В Одеській області після відвідування кафе отруїлися дев'ятеро людей: восьмеро постраждалих – діти. Фото ілюстративне: od.npu.gov.ua

Події
05 червня 14:00

У місті Рені Одеській області до районної лікарні потрапили девʼятеро містян. В усіх пацієнтів ознаки харчового отруєння.

Про це в середу, 5 червня, повідомили в Головному управлінні Нацполіції в Одеській області.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Про масове отруєння правоохоронці дізналися на початку цього тижня від медиків. Протягом дня медична допомога знадобилася 38-річній матері з дітьми віком 10 та 12 років та ще шістьом дітям віком 7–13 років. Зараз постраждалі на амбулаторному лікуванні вдома.

Під час проведення перевірки правоохоронці встановили, що всі пацієнти вживали їжу в одному і тому ж кафе міста, після чого їм стало зле і вони звернулися до медичного закладу.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням (частина перша статті 325 Кримінального кодексу України).

Наразі триває досудове розслідування. У рамках розпочатого провадження призначили низку експертиз і встановлюють усі обставини події.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах