В Одесі фонтан обвалився на двох підлітків: один із хлопчиків загинув

В Одесі фонтан обвалився на двох підлітків: один із хлопчиків загинув.

В Одесі фонтан обвалився на двох підлітків: один із хлопчиків загинув. Фото: od.npu.gov.ua

Події
07 червня 20:45

У п'ятницю, 7 червня, в Одесі у сквері на 7-й станції Великого Фонтану сталася трагедія, внаслідок якої один 13-річний хлопчик загинув, а інший отримав травмування.

Про це повідомили в Головному управлінні Нацполіції в Одеській області.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За попередньою інформацією правоохоронців, двоє підлітків бавилися в непрацюючому фонтані. Верхня бетонна конструкція, на яку діти залізли під час гри, обвалилася. Унаслідок цього один хлопчик отримав тяжкі тілесні ушкодження, від яких загинув на місці, а другий – травмував палець на руці. Потерпілого відвезли в лікарню.

В Одесі фонтан обвалився на двох підлітків: один із хлопців загинув.В Одесі фонтан обвалився на двох підлітків: один із хлопців загинув. Фото: od.npu.gov.ua

На місці події працює слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. Слідчі направлять тіло загиблого на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті. Правову кваліфікацію події нададуть після встановлення всіх її обставин.

В Одесі фонтан обвалився на двох підлітків: один із хлопців загинув.В Одесі фонтан обвалився на двох підлітків: один із хлопців загинув. Фото: od.npu.gov.ua

Нагадаємо, нещодавно в селі Нерубайське Одеського району випав із вікна другого поверху приватного будинку хлопчик, якому менше трьох років. Медики діагностували малюку кататравму, закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забій грудної клітки.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах