В Одеській області затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві односельчанина

В Одеській області затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві односельчанина.

В Одеській області затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві односельчанина. Фото: od.npu.gov.ua

Події
08 червня 21:10

Жителя Подільського району Одеської області затримали за підозрою у вбивстві односельчанина. Зловмисник вивіз свою жертву в багажнику на безлюдну територію й побив так сильно, що потерпілий невдовзі помер.

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Злочин стався кілька днів тому в Любашівці. До поліції надійшло телефонне повідомлення, що на одній із вулиць селища знаходиться чоловік зі слідами побиття. За вказаною адресою одразу направили слідчих та викликали "швидку". Постраждалого виявили непритомним і доправили до лікарні. Медики діагностували йому садна по всій поверхні тіла, переломи ребер, тім'яної кістки та крововиливи. На жаль, отримані чоловіком тілесні ушкодження виявилися несумісними із життям. За кілька годин у лікарні він помер.

Поліцейські встановили, що смертельні тілесні ушкодження потерпілому завдав 41-річний односельчанин. Пізно ввечері він приїхав у центр селища, де знайшов потерпілого і залякуваннями та нанесенням ударів по голові проти волі незаконно заштовхав того до багажника власного автомобіля. Виїхавши в безлюдне місце, порушник витягнув свого бранця з автівки, кинув на землю, нещадно побив руками та ногами, після чого залишив місце пригоди.

"Причиною такої агресивної поведінки фігуранта стало нібито те, що потерпілий спричинив його неповнолітній падчерці тілесні ушкодження. Зараз ми перевіряємо цю інформацію, дівчину направлено на судово-медичну экспертизу", – повідомив начальник Подільського районного управління поліції Олег Жуковський.

Затриманому вже повідомили про підозру в незаконному позбавленні волі та умисному тяжкому тілесному ушкодженні, що спричинило смерть потерпілого (частина перша статті 146 та частина друга статті 121 Кримінального кодексу України). Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. У рамках провадження призначили судові експертизи. Слідство триває. За вчинене правопорушнику загрожує до десяти років ув’язнення.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах