На ставок в одеському парку Перемоги знову випустили лебедів

На ставок в одеському парку Перемоги знову випустили лебедів.

На ставок в одеському парку Перемоги знову випустили лебедів. Скриншот відео facebook.com/odesazoo

Події
13 червня 13:30

У понеділок, 10 червня, до ставка в одеському Парку Перемоги повернули лебедів, які взимку перебували в Одеському зоопарку.

Про це повідомив директор Одеського зоопарк Ігор Бєляков.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"Ми їх, як вже повелося, брали на зиму. Вони зимували у нашому зоопарку. Тепер повертаємо їх до рідної домівки, у парк Перемоги", – сказав Бєляков.

Відео: facebook.com/odesazoo

У парк Перемоги величні птахи повернулися не самі, а з потомство. За зиму в них встигли з'явитися пташенята. Малюків разом із батьками випустили на ставок, тож помилуватися ними зараз може кожен охочий. За словами Бєлякова, у зоопарку птахи встигли добре облаштуватися.

"У нашому зоопарку родина лебедів встигла загніздитися. Тепер малеча буде звикати до своїх володінь у цьому парку. Ви всі можете прийти та помилуватися на цих величних та красивих птахів", – зазначив директор Одеського зоопарку.

Нагадаємо, у ставку в одеському парку Перемоги певний час були проблеми з водою. Насосне обладнання водойми вийшло з ладу, тому виникли застійні процеси, унаслідок яких вода стала коричневого кольору та мала неприємний запах. Зараз цю проблему вже вирішили.

Також ми повідомляли про те, що в Одеському зоопарку впродовж трьох днів буде безкоштовний вхід. Таку акцію проводять із нагоди Всесвітнього дня донора.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах