В Одесі чоловік залишив п'ятирічну доньку одну вдома: дитина ледь не випала з вікна

В Одесі чоловік залишив п'ятирічну доньку одну вдома: дитина ледь не випала з вікна.

В Одесі чоловік залишив п'ятирічну доньку одну вдома: дитина ледь не випала з вікна. Фото: od.npu.gov.ua

Події
14 червня 12:17

У четвер, 12 червня, на вулиці Космонавтів в Одесі чоловік залишив без нагляду свою п'ятирічну дочку. Дівчинка ледь не випала з вікна п'ятого поверху.

Про це повідомили в Головному управлінні Нацполіції в Одеській області.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Дитину, яка сиділа на підвіконні й тягнулася до розташованого поряд балкону, помітили перехожі. На місце викликали рятувальників і поліцейських. Правоохоронці попросили дівчинку не робити різких рухів та обережно повернутися до квартири. Виконавши це прохання, маленька кинула поліцейським через вікно ключі від оселі. Вона пояснила, що мешкає з батьком, сама залишилася через те, що тато пішов на роботу, а на підвіконня залізла, бо хотіла дістати іграшку, яку вронила на балкон з іншого вікна, що до нього прилягає.

Поліцейські розшукали батька дівчинки. Він повідомив, що мешкає вдвох із донькою та виховує її самостійно, тому що мати маленької позбавили батьківських прав. Раніше чоловік у поле зору правоохоронців не потрапляв. Він пояснив, що змушений залишати доньку саму вдома, тому що працює.

Відносно чоловіка склали протокол за ухилення батьків від виконання передбачених законодавством обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей (частина перша статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення). Йому загрожує попередження або штраф у розмірі від 850 до 1 700 гривень.

Також поліцейські запропонували батьку дівчинки допомогти із влаштування доньки до дитячого садочка, аби йому було легше поєднувати виховання дитини з роботою.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах