У дитсадку в Одеській області знущалися над дворічною дівчинкою: омбудсмен звернувся до поліції

Дитячий садочок у селищі Великодолинське.

Дитячий садочок у селищі Великодолинське. Фото: alternatyva.org

Події
15 червня 14:26

У приватному дитячому садочку в селищі Великодолинське Одеської області жорстоко поводилися із дворічною дівчинкою. Допис, в якому зафіксовано порушення, поширили в соцмережах.

Про це повідомив Уповноважений Верховної Ради України із прав людини Дмитро Лубінець.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Омбудсмен зазначив, що маленькій погрожували завдати тілесних ушкоджень. Її принижували й залякували, використовуючи нецензурну лайку, а керівництво закладу проігнорувало цей інцидент навіть після того, як про нього заявили батьки.

Уповноважений Верховної Ради України із прав людини повідомив, що звернувся поліції, аби правоохоронці провели розслідування, та взяв цю справу на особистий контроль.

"Жодна дитина не може бути об'єктом незаконного посягання на її честь і гідність, не може бути піддана катуванню, жорстокому, нелюдському або такому, що принижує його гідність, поводженню чи покаранню", – наголосив омбудсмен.

За даними видання "Альтернатива"  пост про знущання над дитиною опублікувала в Telegram-каналі мати дівчинки. Жінка розповіла, що після відвідування садка дівчинка стала інакше себе поводити, лаятися, а також відмовлялася йти до закладу. Дізнатися, чому так змінилася поведінка донечки, матері вдалося за допомогою іграшки з диктофоном, яку маленька взяла із собою до садочка.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах