На ярмарку в центрі Одеси сталася бійка за участю охоронця: є постраждалий

Чоловік стискає кулак.

Чоловік стискає кулак. Фото ілюстративне: istockphoto.com

Події
16 червня 11:25

Увечері в п'ятницю, 14 червня, в Одесі на розі вулиці Дерибасівська та провулка Червоний сталася бійка, унаслідок якої постраждав хлопець.

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За попередньою інформацією правоохоронців, конфлікт, який переріс у бійку, виник між незнайомими чоловіками на ярмарку. Про інцидент повідомили поліції. Уже після прибуття правоохоронців конфлікт продовжився бійкою між 23-річним одеситом і працівником однієї із приватних охоронних фірм. Порушників вгамували поліцейські.

Хлопець, який унаслідок сутички отримав тілесні ушкодження, звернувся із заявою до поліції. Його швидкою допомогою доправили до лікарні. Після обстеження та надання медичної допомоги молодика відпустили додому.

Дізнавачі поліції розпочали провадження за фактом умисного легкого тілесного ушкодження (частина перша статті 125 Кримінального кодексу України). Щоб встановити ступень тяжкості травм призначили судово-медичну експертизу. Наразі встановлюють повні обставини події та всіх її учасників. Триває розслідування.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах