В Одесі затримали 18-річного хлопця, який пограбував жінку, щоб уникнути мобілізації

В Одесі затримали 18-річного парубка, який пограбував жінку, щоб уникнути мобілізації.

В Одесі затримали 18-річного парубка, який пограбував жінку, щоб уникнути мобілізації. Фото: od.npu.gov.ua

Події
17 червня 14:04

В Одесі 18-річний хлопець вирішив пограбувати жінку на 13 тисяч гривень, щоб уникнути мобілізації. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції на Одещині.

Подія сталася у Приморському районі міста на вулиці Леонтовича. Молодий чоловік помітив жінку з гаманцем у руках, що вийшла з крамниці, і пішов за нею. Дочекавшись слушного моменту, зловмисник вирвав з рук городянки майно і побіг у бік вулиці Канатної. А там сів на громадський транспорт та поїхав додому до Пересипського району.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

45-річна потерпіла звернулася за допомогою до поліції. Фігурант не заперечував своєї причетності до скоєного і зізнався, що гаманець разом з грошима, документами, навушниками і мобільним телефоном, що знаходився в ньому, він викинув.

Молода людина пояснила: майно йому не було потрібно, він розраховував на те, що із судимістю за кримінальне правопорушення у майбутньому уникне мобілізації.

Зловмиснику повідомили про підозру в частині четвертій статті 186 Кримінального кодексу України, а саме у відкритому викраденні чужого майна, тобто пограбуванні, скоєному в умовах воєнного стану. Юнакові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

В Одесі затримали 18-річного парубка, який пограбував жінку, щоб уникнути мобілізації.В Одесі затримали 18-річного парубка, який пограбував жінку, щоб уникнути мобілізації. Фото: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах