У мерії прокоментували інформацію про те, що в Одесі вкрали генератори

У мерії прокоментували інформацію про те, що в Одесі вкрали генератори.

У мерії прокоментували інформацію про те, що в Одесі вкрали генератори. Фото: omr.gov.ua

Події
17 червня 17:18

В Одеській міській раді прокоментували інформацію про те, що в місті вкрали генератори, подаровані нам гуманітарною допомогою. Про це повідомляє пресслужба мерії.

12 червня в деяких телеграм-каналах було опубліковано інформацію про проведення слідчих дій у закладах, у яких, за даними журналістів, було виявлено генератори, отримані містом як гуманітарну допомогу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наступного дня, 13 червня, протокольним дорученням та. Одеського міського голови Валерія Силіна було створено комісію та доручено терміново провести інвентаризацію товарно-матеріальних цінностей, що перебувають на балансі чи відповідальному зберіганні КП "Одеське електротехнічне експлуатаційно-монтажне підприємство»" - зокрема, генераторів, зазначених у публікаціях. Для виконання протокольної довіреності безпосередньо на місцях залучили комунальну техніку та відповідальних працівників комунальних підприємств.

За кожним генератором, який поки що не знаходиться безпосередньо на території комунального підприємства, проводиться службова перевірка.

У мерії стверджують, що всі генератори, передані місту від міжнародних партнерів, розподілені на об'єктах критичної інфраструктури, зокрема медичних установ. Ця інформація знаходиться у відкритому доступі та регулярно публікується на офіційних ресурсах Одеської міської ради. На сьогоднішній день усі медичні установи підпорядковані місту, а також котельні обладнані генераторами.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах