В Одесі під колеса авто потрапила дев'ятирічна дитина, яка їхала велосипедом

В Одесі під колеса авто потрапила дев'ятирічна дитина, яка їхала велосипедом.

В Одесі під колеса авто потрапила дев'ятирічна дитина, яка їхала велосипедом. Фото: remiz.mk.ua

Події
17 червня 19:15

В Одесі на вулиці Кордонній під колеса авто потрапила дев'ятирічна дитина, яка їхала велосипедом. Потерпілого з тілесними ушкодженнями забрали лікарню. Про це повідомили у Національній поліції на Одещині.

Так, водій вантажівки наїхав на хлопчика, коли він велосипедом переїжджав проїжджу частину дороги в невідведеному для цього місці. Потерпілого з тілесними ушкодженнями медики доправили до лікарні. На місці події працюють слідчо-оперативна група з розслідування ДТП, ювенальні поліцейські та група реагування патрульної поліції. Водія вантажівки перевірять на стан сп'яніння.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У поліції зазначають, що рухатися дорогою велосипедами дозволяється з 14-річного віку. Діти до 14 років можуть їздити лише у парках, скверах, дворах, стадіонах та інших безпечних місцях. А за малюками, яким не виповнилося сім років, під час їзди на велосипеді мають уважно стежити дорослі. Крім цього, згідно з ПДР, велосипедистам не можна переїжджати дорогу пішохідним переходом. У цьому випадку слід зійти з велосипеда та перейти дорогу як пішохід, перекочуючи свій двоколісний транспорт.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах