Забрався до будинку: на Одещині 25-річний хлопець зґвалтував дев'ятирічну дівчинку

Забрався до будинку: на Одещині 25-річний хлопець зґвалтував дев'ятирічну дівчинку.

Забрався до будинку: на Одещині 25-річний хлопець зґвалтував дев'ятирічну дівчинку. Фото: gettyimages/Catherine Falls Commercial

Події
19 червня 14:35

На Одещині поліцейські затримали 25-річного хлопця за підозрою у зґвалтуванні дев'ятирічної дівчинки. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

За попередньою інформацією, вночі, коли нікого з дорослих не було вдома, зловмисник проник через незачинені двері до приватного будинку, де на той момент перебували дві сестрички шести і дев'яти років, і насильно затягнув старшу дівчинку на сусідній город і зґвалтував. Від дочки про те, що сталося, дізналася мати, яка повідомила поліцію.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У ході проведення першочергових слідчо-розшукових заходів оперативники територіального підрозділу поліції встановили, що до злочину причетний 25-річний молодик, який нещодавно переїхав до того населеного пункту зі своєю співмешканкою. Його розшукали та затримали.

Поліцейські повідомили фігуранту про підозру в частині четвертій статті 152 Кримінального кодексу України. Йдеться про згвалтування, вчинене стосовно особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди. Цей злочин карається позбавленням волі терміном від десяти до 15 років.

За клопотанням слідчих підозрюваному обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

У рамках розпочатого виробництва призначили низку експертиз.

Слідство продовжується.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах