РФ атакувала балістикою прибережну зону Одеської області: що відомо

Ракета в небі.

Ракета в небі. Фото ілюстративне: Getty Images

Події
19 червня 20:15

Надвечір у середу, 19 червня, російські окупанти вкотре атакували прибережну зону Одеської області балістичною ракетою. Імовірно, що ворог випустив із території тимчасово окупованого Криму "Іскандер-М".

Про це повідомили у пресслужбі Повітряного командування "Південь".

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"Закликаємо громадян бути пильними та свідомими під час повітряної тривоги! Загрози і ризики залишаються. Не нехтуйте власною безпекою, бережіть життя рідних і близьких – переходьте в укриття!" – йдеться в повідомленні.

Міський голова Одеси Геннадій Труханов уточнив, що внаслідок влучення зазнала пошкоджень рекреаційна інфраструктура. На відкритій місцевості загорілася суха трава. Займання швидко ліквідували. Люди не постраждали.

Зазначимо, що повітряну тривогу в Одесі й Одеській області оголосили ввечері в середу, 19 червня, о 17:16. У пресслужбі Повітряних Сил ЗС України повідомляли про ракетну небезпеку для всієї території України через зліт МіГ-31К з аеродрому Саваслейка. Трохи згодом міський голова Одеси Геннадій Труханов повідомив, що існує й загроза застосування балістичного озброєння, та закликав усіх, хто перебуває в Одесі, залишатися в безпечних місцях. Близько 17:33 в Одеській області пролунав вибух. О 17:52 дали відбій.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах