За підозрою у вбивстві жінки на трасі Київ – Одеса затримали далекобійника

За підозрою у вбивстві жінки на трасі Київ – Одеса затримали далекобійника.

За підозрою у вбивстві жінки на трасі Київ – Одеса затримали далекобійника. Фото: od.npu.gov.ua

Події
21 червня 10:16

Поліцейські затримали далекобійника за підозрою у вбивстві жінки, тіло якої виявили на трасі Київ – Одеса біля відстійника для фур. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Небіжчицю знайшли 13 червня на 425 кілометрі автодороги. Нею виявилася 29-річна полтавка, яка померла від асфіксії. Тіло потерпілої направили на судово-медичну експертизу для встановлення точної причини смерті.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Для встановлення обставин та причетних до події осіб поліцейські провели комплекс слідчо-розшукових заходів, до яких залучили слідчих та оперативників Березовського районного відділу поліції, працівників слідчого управління, управлінь карного розшуку та кримінального аналізу ГУНП в Одеській області.

За результатами проведеної копіткої роботи встановили, що 10 червня ввечері 40-річний далекобійник із Хмельницької зупинився відпочити на стоянці автозаправної станції на 459 кілометрі траси Київ – Одеса, поблизу села Нерубайське Одеського району. Там він і познайомився із потерпілою. Спілкування вони продовжили у салоні вантажівки з розпивання алкоголю. Під час розмови між ними виникла суперечка, яка переросла у конфлікт. Чоловік задушив жінку, а після ночівлі, вранці, вирушив у дорогу. Проїхавши близько 35 кілометрів, зловмисник зупинив автомобіль біля села Шеметове Березовського району, викинув тіло покійної у траву біля проїжджої частини та поїхав далі у бік столиці.

Правопорушника поліцейські розшукали на Львівщині та затримали. Чоловік у скоєному зізнався. Йому загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Суд задовольнив клопотання слідчих і обрав фігуранту запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство продовжується.

Відео: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах