Удар по Одеській області ракетою з касетним боєприпасом: постраждалу евакуювали в Австрію

Удар по Одеській області ракетою з касетним боєприпасом: постраждалу евакуювали в Австрію.

Удар по Одеській області ракетою з касетним боєприпасом: постраждалу евакуювали в Австрію. Фото: t.me/odeskaODA

Події
21 червня 19:45

У п'ятницю, 21 червня, евакуювали в Австрію 29-річну жительку Одеської області. Жінка постраждала унаслідок російського обстрілу.

Про це повідомив начальник Одеської ОВА Олег Кіпер. 

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Уранці 4 червня Любов їхала в дитячу лікарню разом зі своїм чоловіком та дочкою. У цей момент росіяни завдали по Одеській області ракетного удару. Уламки ракети зачепили автівку родини. Дитина, на щастя, не постраждала. Жінка зазнала тяжких поранень черевної порожнини та перелому стегна. Чоловік, попри осколкове поранення плеча та аварійний стан автомобіля, зумів самостійно відвезти свою родину до лікарні. Там потерпілим надали невідкладну допомогу. Любов вдалося врятувати. Тепер вона продовжуватиме лікування у клініці в Зальцбурзі.

Нагадаємо, уранці 4 червня в Одесі під час повітряної тривоги було чутно потужний вибух. Згодом військові повідомили, що росіяни вдарили по Одеській області балістичною ракетою з касетним боєприпасом.

Зазначимо, що ворог не припиняє атакувати наш регіон. Увечері в п'ятницю, 21 червня, окупанти завдали балістичного удару по прибережній зоні Одеської області.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах