Біля в'їзду на Ланжерон знесли шлагбаум: у поліції відреагували на інцидент (оновлено)

Біля в'їзду на Ланжерон знесли шлагбаум: у поліції відреагували на інцидент.

Біля в'їзду на Ланжерон знесли шлагбаум: у поліції відреагували на інцидент. Фото: od.npu.gov.ua

Події
24 червня 16:43

Біля в'їзду на Ланжерон одесити побилися з контролерами та охоронцем шлагбауму, які регулюють проїзд автомобілів до моря та платне паркування на узбережжі. Про інцидент правоохоронці дізналися від очевидців учора, 23 червня. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Попередньо в поліції встановили, що ввечері компанія молоді прийшла до шлагбауму і почала його ламати. На зауваження 18-річного охоронця приватної фірми щодо пропускного режиму та двох контролерів місцевого комунального підприємства правопорушники не реагували, а продовжували. Згодом між чоловіками виникла сутичка, під час якої один із порушників забіг до приміщення, з якого регулюється проїзд транспорту, та викрав із касового апарату 6 тисяч гривень. Після сутички усі учасники події з місця злочину втекли до приїзду правоохоронців.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наразі поліцейські встановили особу одного з них. Це 36-річний одесит. Заходи щодо встановлення інших правопорушників продовжуються.

Від медиків поліцейські дізналися, що в результаті колотнечі обидва контролери отримали забиття передпліччя, гематоми та садна, а один із них ще й забій голови.

Наразі вони разом із охоронцем звернулися з відповідними заявами до відділу поліції. Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань щодо четвертої статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Поліцейські з'ясовують усі обставини події, після чого йому буде надано додаткову правову кваліфікацію.

Слідчі дії продовжуються.

Біля в'їзду на Ланжерон знесли шлагбаум: у поліції відреагували на інцидент.Біля в'їзду на Ланжерон знесли шлагбаум: у поліції відреагували на інцидент. Фото: od.npu.gov.ua

Зазначимо, що подібні лагбауми давно "п'ють кров" одеситам. За проїзд на даній локації брали гроші, як і на інших – 50 гривень із автомобіля на годину.

Оновлено 25 червня:

Поліцейські встановили особу одного з молодих людей, які влаштували бійку з контролерами та охоронцем шлагбауму на в’їзді на платне паркування біля моря, та витягли гроші з каси.

Як повідомили у пресслужбі ГУ НП України в Одеській області, ним виявився 21-річний мешканець Білгорода-Дністровського. Саме він, за даними поліції, викрав гроші з каси. Йому повідомили про підозру за ч. 2 ст. 296 та ч. 4 ст. 186 КК України. Інші учасники події встановлюються.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах