Сезон: на Одещині продовжують тонути люди

Сезон: на Одещині продовжують тонути люди.

Сезон: на Одещині продовжують тонути люди. Фото: pexels.com

Події
26 червня 10:06

Увечері у вівторок, 25 червня, на річці Кодима у селі Арчепітівка на Одещині втопився чоловік. Про це повідомили в обласному управлінні ДСНС.

Так, черговий медик повідомив рятувальників, що у воді біля берега знайшли тіло чоловіка. Працівники ДСНС вилучили потопельника на берег та передали правоохоронцям.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Обставини трагедії встановлюються.

Зазначимо, що за шість місяців 2024 року на водних об'єктах Одеської області загинуло семеро людей. Найчастіше трагедії траплялися через недотримання правил безпеки при купанні та знаходженні біля води.

"Незважаючи на сильний шторм, слизькі пірси та відсутність рятувальних постів на пляжах, люди продовжують нехтувати заходами безпеки", – повідомили рятувальники.

За даними ДСНС, більшість летальних випадків сталася через купання у нетверезому стані. Також є й випадки утоплення дітей щодо недогляду батьків за ними.

"Чому наші громадяни так недбало ставляться до безпеки, нам незрозуміло... Адже всім відомий факт – вода помилок не прощає, вона може залишити вас найціннішого життя! Будьте обережні, не відчувайте свою долю, дотримуйтесь наших порад і бережіть один одного! " – закликають рятувальники.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах