В Одесі знову хочуть збудувати сміттєпереробний завод: він допоможе енергетиці

В Одесі знову хочуть збудувати сміттєпереробний завод: він допоможе енергетиці.

В Одесі знову хочуть збудувати сміттєпереробний завод: він допоможе енергетиці. Фото ілюстративне: molbuk.ua

Події
26 червня 16:46

В одеській мерії знову заговорили про будівництво сміттєпереробного заводу на території міста. Він має не лише вирішити проблему відходів, а й забезпечити Одесу електроенергією. Про це стало відомо під час сьогоднішнього засідання сесії Одеської міської ради VIII скликання.

На будівництво сміттєспалювального заводу планують виділити чотири гектари землі. Оформлення земельної ділянки дозволить розпочати розробку проектної документації/

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вже готують оформити землі для їх передачі у власність КП "Теплопостачання міста Одеси". У міськраді переконані, що надалі такі заводи створять додаткові робочі місця в регіоні та вплинуть на екологію регіону.

У міськраді уточнили, що до проектування будівництва залучать міста-побратими з Японії під час програми "Відновлення Одеси". Пізніше у цей процес залучатимуть інвесторів із різних країн.

Нагадаємо, що Одеса посіла перше місце серед найбрудніших міст України. Санінспекція "Чиста країна", яка провела рейд містами, в яких проживає понад 100 тисяч осіб і опублікувала список найбрудніших міст.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах