В Одесі на станції "Одеса-Головна" загинув працівник залізниці

В Одесі на станції "Одеса-Головна" загинув працівник залізниці.

В Одесі на станції "Одеса-Головна" загинув працівник залізниці. Фото: tripmydream

Події
28 червня 11:34

Пізно увечері 27 червня на колії станції "Одеса-Головна" в Одесі трагічно загинув працівник залізниці. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції на Одещині.

Про подію поліцейським повідомили медики.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Попередньо встановили, що 52-річний співробітник залізниці перебував на зчепленні між останнім та передостаннім вагоном локомотива, чим порушував вимоги законодавства про охорону праці. Звідти чоловік через радіостанцію керував діями інших співробітників, які перебували на другому кінці локомотива і здійснювали його рух заднім ходом у депо. Якоїсь миті городянин упав на колії і локомотив його переїхав. Колеги виявили загиблого після того, як він перестав виходити на зв'язок та давати команди про подальший рух.

За цим фактом слідчі відділу поліції №2 Одеського районного управління поліції №1 внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості щодо частини другої статті 271 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення вимог законодавства про охорону праці, що спричинило загибель людини. Тіло загиблого направили на судово-медичну експертизу для встановлення точної причини смерті.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах