В Одеській області чоловік викрав і побив свого тестя: вступився за тещу

Чоловік стискає кулак.

Чоловік стискає кулак. Фото ілюстративне: istockphoto.com

Події
29 червня 12:45

У місті Біляївка Одеського району 29-річний чоловік позбавив свого тестя волі та наніс йому тілесні ушкодження. Таким чином він хотів вступитися за тещу, яка потерпала від агресії свого чоловіка.

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Замість того щоб заявити про домашнє насилля в поліцію, жінка попросила поговорити зі своїм кривдником зятя. Через це фігурант приїхав додому до батьків дружини, почав сваритися з тестем і вдарив його палицею по голові. Після сварки зловмисник заштовхав потерпілого до свого автомобіля та відвіз у поле. Там він ще раз вдарив постраждалого по голові пристроєм для стрільби гумовими кулями, тричі вистрілив у нього, після чого викинув зброю в річку та поїхав геть.

Про інцидент правоохоронцям повідомив сам потерпілий. Оперативники розшукали зловмисника за місцем мешкання в Біляївці. У вчиненому він зізнався.

Згідно із висновком судово-медичної експертизи, потерпілий зазнав таких тілесних ушкоджень як забита рана завушної ділянки голови, кульові дотичні та сліпі поранення гомілки, плеча й руки. Через це в нього виник короткочасний розлад здоров'я.

Фігуранту висунули обвинувачення в умисному легкому тілесному ушкодженні, що спричинило короткочасний розлад здоров’я (частина друга статті 125 Кримінального кодексу України), та в незаконному позбавлені волі із застосуванням зброї (частина друга статті 146 Кримінального кодексу України). За ці злочини чоловіку загрожує до пʼяти років позбавлення волі.

Наразі досудове розслідування завершили та скерували обвинувальний акт  до суду.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах