В Одесі директором комунального ринку став шансоньє і друг Труханова

В Одесі директором комунального ринку став шансоньє і друг Труханова.

В Одесі директором комунального ринку став шансоньє і друг Труханова. Фото: moemisto.ua

Події
02 липня 08:13

В Одесі директором Малиновського ринку став шансоньє Валентин Куба, який відомий дружбою з мером Геннадієм Трухановим. Відповідне розпорядження підписали ще 14 червня, підписав міський голова Геннадій Труханов, але опублікували документ лише 1 липня.

Після початку повномасштабного вторгнення Валентин Куба перестав виступати, але 10 квітня 2022 року він розмістив на своїй сторінці у facebook звернення, в якому побажав одеситам миру та добра. Про війну він нічого не написав.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Валентин Куба народився 25 травня 1969 року в Одесі. Після закінчення школи навчався у Сімферопольському вищому військово-політичному училищі, де на третьому курсі та написав першу пісню. На фестивалі авторської пісні "Весняний звездопля" у Мінську Валентин Куба став володарем гран-прі, на фестивалі "Вільна гавань" (Одеса) лауреатом, брав участь в інших фестивалях.

У 2004 році в тандемі з Оленою Палашек та Володимиром Кондратьєвим Валентин Куба записав диск "З Утьосовим на трьох". Автор гімну футбольної команди "Чорноморець". Вигадував пісні для Геннадія Труханова, Юрія Крука, а також Олега Маркова.

В Одесі директором комунального ринку став шансоньє і друг Труханова.В Одесі директором комунального ринку став шансоньє і друг Труханова. Фото: omr.gov.ua

Нагадаємо, що у 2018 році Одеський міський голова Геннадій Труханов вирішив спробувати себе у ролі музиканта та "відірватися" на концерті, присвяченому 25-річчю творчої діяльності Валентина Куби. Концерт відбувся в Одеському оперному театрі. Мер вийшов на сцену, привітав шасоні з ювілеєм та зіграв на барабанах.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах