Вранці Одесу та область атакували ракетою: що відомо (оновлено)

Вранці Одесу та область атакували ракетою: що відомо.

Вранці Одесу та область атакували ракетою: що відомо. Фото: fbc.biz.ua

Події
03 липня 08:06

Рано-вранці у середу, 3 червня, жителі Одеської області чули вибухи під час повітряної тривоги. За попередньою інформацією, працювало ППО.

Так, повітряні сили заявляли близько 06:30 про те, що фіксували ракету у напрямку до Одеси. Вона рухалася з боку Миколаєва.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Мер Одеси Геннадій Труханов одночасно з Повітряними силами констатував, що повітряна мета прямує у напрямку Південне – Одеса.

Вже за кілька хвилин після відповідних повідомлень телеграм-канали написали про вибухи у регіоні. Хоча у самій Одесі звуків не було чути.

Моніторингові паблики припускають, що ворог здійснив пуск крилатої ракети Р-500 "Іскандер-К" Одеським районом. Офіційної інформації наразі немає. Подробиці з'ясовуються.

Оновлено:

Ракета не досягла території міста завдяки майстерності сил ППО. В Повітряних силах пізніше підтвердили збиття. Також збили чотири керовані авіаційні ракети Х-59, 5 ударних БпЛА Shahed-131/136, 1 БпЛА ОТР "Орлан-10". На жаль, дві крилаті ракети "Іскандер-К" атакували Дніпро і їх не змогли збити.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах