На Одещині в районі Паланки стоять у пробках по п'ять годин: на ситуацію звернули увагу чиновники

На Одещині в районі Паланки стоять у пробках по п'ять годин: на ситуацію звернули увагу чиновники.

На Одещині в районі Паланки стоять у пробках по п'ять годин: на ситуацію звернули увагу чиновники. Фото: t.me/abashevizmail

Події
03 липня 09:59

На ділянці траси Одеса-Рені у районі Паланки щодня людям доводиться багато годин стояти у пробках. Ситуацію прокоментував начальник Ізмаїльської районної державної адміністрації та депутат Одеської обласної ради Родіон Абашев.

Як відомо, останнім часом через режим прикордонної зони утруднено проїзд трасою Рені-Одеса на ділянці 48+600 та 60+300 кілометр (район Паланки). Тому при плануванні поїздок даною ділянкою потрібно бути готовими до тривалого очікування – понад п'ять годин.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Керівник райадміністрації зазначає, що пункти пропуску не облаштовані зручностями для такого тривалого перебування та наголошує, що літня спека може призвести до тяжких наслідків. Тому людям з вадами здоров'я, жінкам та дітям необхідно особливо ретельно підготуватися до поїздок цим шляхом.

Родіон Абашев повідомив, що звернувся з депутатським запитом до керівника Державної прикордонної служби України, генерал-лейтенанта Сергія Дейнека з проблемних питань безперешкодного проїзду дільницею автомобільної дороги Одеса-Рені на 48+600 та 60+300 кілометрів, але відповіді на звернення ще не дали.

На Одещині в районі Паланки стоять у пробках по п'ять годин: на ситуацію звернули увагу чиновники.На Одещині в районі Паланки стоять у пробках по п'ять годин: на ситуацію звернули увагу чиновники. Фото: t.me/abashevizmail

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах