В Аркадії сталася чергова резонансна бійка: що сталося

В Аркадії сталася чергова резонансна бійка: що сталося.

В Аркадії сталася чергова резонансна бійка: що сталося. Фото: dnepr.express

Події
03 липня 12:32

У вівторок, 2 липня, близько 22 години на Аркадіївській алеї сталася чергова бійка, винуватця вже затримали. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Про бійку поліцейським повідомили перехожі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Правоохоронці встановили, що між двома компаніями відпочиваючих сталася сварка, під час якої один чоловік вдарив іншого в голову.

Медики госпіталізували 28-річного постраждалого до лікарні та діагностували йому тяжку черепно-мозкову травму, переломи кісток обличчя та черепа, а також субарахноїдальний крововилив.

Інших учасників події правоохоронці доправили до територіального підрозділу поліції. Після з'ясування всіх обставин інциденту слідчі внесли відомості за вказаним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною першою статті 121 Кримінального кодексу. Йдеться про умисне тяжке тілесне ушкодження.

35-річного чоловіка, який завдав потерпілому тяжких тілесних ушкоджень, затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування продовжується.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах