В Одесі та області чули вибух: загинула одна людина, сім постраждали (оновлено)

В Одесі та області чули вибух: що відомо.

В Одесі та області чули вибух: що відомо. Фото: ukrinform.ua

Події
04 липня 20:28

У четвер, 4 липня, в Одесі та Одеській області пролунав вибух. У регіоні оголошено повітряну тривогу через загрозу балістики, також було зафіксовано розвідувальний дрон ворога.

Жителі Одеського регіону почули вибухи о 16:34. Йшла робота ППО з ворожого розвідувального дрону.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Згодом ворог здійснив пуски балістики у напрямку Одеської області з території тимчасово окупованого Криму. Моніторингові канали повідомляли про швидкісну мету на південь. У Повітряних силах попереджали про загрозу застосування балістичного озброєння з півдня. Після чого у себе в Telegram написали про швидкісну мету у напрямі Одеської області. Пізніше закликали мешканців Чорноморська терміново спуститися в укриття.

О 16.42 ще один вибух почули і в Одесі. Голова Одеської ОВА Олег Кіпер та мер Одеси Геннадій Труханов закликав мешканців та гостей міста залишатися у безпечних місцях. Відбій оголосили лише о 16:59.

Оновлено о 20:28:

Ворог надвечір знов наніс удар балістичною ракетою по припортовій інфраструктурі Одещини. Внаслідок удару пошкоджено будівлі та інші конструкції портової інфраструктури. Виникла пожежа, яку ліквідували. За інформацією ВМС України, сьогодні РФ вчергове вдарила по цивільній портовій інфраструктурі Одещини.

В результаті атаки є один загиблий та сім постраждалих. Пошкоджені портові споруди та адміністративні будівлі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах