В Одесі побили хлопця через те, що побачили відео, як він цілується з іншим хлопцем (оновлено)

В Одесі побили хлопця через те, що побачили відео, як він цілується з іншим хлопцем.

В Одесі побили хлопця через те, що побачили відео, як він цілується з іншим хлопцем. Фото: freepik.com

Події
05 липня 21:12

2 липня в Одесі нібито побили хлопця через відео, де він цілувався з іншим хлопцем. Це відео було опубліковано півроку тому на сторінці в Instagram, а нещодавно воно з'явилося в одному з телеграм-каналів. Про це повідомила громадська організація "КиївПрайд".

За версією організації конфлікт почався тоді, коли чоловік і жінка почали ображати хлопця в чаті вдома. Вони запросили його вийти надвір для обговорення ситуації. Хлопець попередив, що якщо на нього нападуть, він використовує перцевий балончик для самозахисту.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації



Сусідка нібито почала ображати хлопця, а потім знімати їхню розмову на телефон зі словами: "Мало того, що він у клубі мужика зализав, то він хоче мого чоловіка балончиком задути". Після жінки намагалася плюнути на хлопця, він використав перцевий балончик для захисту. Тоді вони обоє стали бити хлопця ногами.

На місце приїхала поліція. Сусіди подали на хлопця заяву за використання перцевого балончика, а він подав зустрічну заяву про напад.

"Ми раді відзначити, що поліція в Одесі ефективно спрацювала на місці подій. Однак, ймовірно, цей напад не буде розцінений як злочин на ґрунті ненависті. Поки Верховна Рада не ухвалить законопроект № 5488", – заявили у "КиївПрайді".

Оновлено о 15:53:

Поліція відкрила два кримінальних провадження на обох учасників гомофобного конфлікту.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах