В Одесі у чоловіка зупинилося серце після удару струмом: "швидка" ледве встигла через припарковане авто

В Одесі у чоловіка зупинилося серце після удару струмом: "швидка" ледве встигла через припарковане авто.

В Одесі у чоловіка зупинилося серце після удару струмом: "швидка" ледве встигла через припарковане авто. Фото: facebook.com/EMD103Odessa

Події
14 липня 10:20

В Одесі медики швидкої допомоги через хаотично припарковані автомобілі ледве встигли врятувати життя молодого чоловіка, у якого зупинилося серце після удару струмом від бетономішалки. Про це повідомили у Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області.

Інцидент стався у суботу, 13 липня.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Через вузьку дорогу біля узбережжя, запарковану автомобілями, приїхати оперативно було неможливо. Через 12 хвилин після виклику медики прибули на місце. Медики констатували у потерпілого раптову зупинку кровообігу, а на моніторі шлуночкову тахікардію без пульсу та розпочали реанімаційні дії. Після двох циклів реанімацій було виявлено фібриляцію шлуночків, після третього розряду та введення кордарону кровообіг відновився, з'явилося спонтанне дихання, на кардіограмі – шлуночковий ритм, блокада лівої ніжки пучка Гіса.

Людина перебуває у комі третьої стадії. Пацієнта госпіталізували.

"Будь ласка, паркуючись, завжди оцінюйте, чи зручно буде проїхати повз автомобілі екстрених служб – швидкої чи ДСНС. Від вашої уважності та відповідальності може залежати чиєсь життя", – сказано у повідомленні медиків.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах