В Одесі п'яний чоловік погрожував і бажав смерті пораненим бійцям

В Одесі п'яний чоловік погрожував та бажав смерті пораненим бійцям.

В Одесі п'яний чоловік погрожував та бажав смерті пораненим бійцям. Фото: visitukraine.today

Події
16 липня 08:37

В Одесі п'яний перехожий погрожував та бажав смерті пораненим бійцям. Про це повідомляє
Оперативне командування "Південь".

Так, 15 липня в Одесі перехожий, побачивши військовослужбовців ТЦК, почав голосно лаятись та показувати непристойні жести.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Неподалік військових ТЦК знаходилися воїни, які проходять лікування в лікарні. Почувши це, вони підійшли до громадянина і ввічливо попросили заспокоїтись. На це нетверезий чоловік відповів ще більшими погрозами, побажаннями смерті та почав кидатися з кулаками на військовослужбовців.
Поранені військові змушені були чинити опір і заспокоїти громадянина. Військовослужбовці ТЦК не брали участь у конфлікті.

"Звертаємось до всіх мешканців Одеси та області: військові прямо зараз захищають нашу державу від ворога. Захищають кожного з вас. Збивають ракети, знищують окупантів, топлять ворожий флот. Ці люди – герої.

Більшість військовослужбовців ЗСУ – мобілізовані громадяни, які виконують свій конституційний обов'язок. Тому ПОВАГА до ЗСУ має бути у кожного на першому місці.
Образа військовослужбовців має жорстко каратися. Хто хоче продемонструвати свою сміливість, чекаємо у лавах української армії. Саме там зараз знаходяться хоробрі чоловіки.

Ще раз наголошуємо на дотриманні правил: повага до форми, повага до ветеранів, повага до чинних військових!”, – сказано у повідомленні.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах