На Одещині шестирічна дівчинка випала з вікна шостого поверху та розбилася

На Одещині шестирічна дівчинка випала з вікна шостого поверху та розбилася.

На Одещині шестирічна дівчинка випала з вікна шостого поверху та розбилася. Фото: nikopol.informator.ua

Події
17 липня 10:11

У місті Южний на Одещині шестирічна дівчинка випала з вікна шостого поверху і розбилася смерть. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Дитина сперлася на москітну сітку і випала з вікна багатоповерхівки. Від отриманих травм дівчинка померла на місці до "швидкої".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Про подію поліцейських повідомили медики. Як попередньо встановили правоохоронці, малолітня дівчинка перебувала в спальній кімнаті сама, поки її 31-річна мати на кілька хвилин відійшла на кухню. Дитина вилізла на підвіконня, продавила москітну сітку і випала з відкритого вікна на асфальт.

У цей трагічний випадок сім'я у поле зору правоохоронців не попадала. За місцем проживання характеризується позитивно, мати виховувала дитину самостійно.

Наразі правоохоронці встановлюють повні обставини події. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань щодо частини другої пункту другої статті 115 Кримінального кодексу України з позначкою "нещасний випадок".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах