Масові підпали: в Одесі проведуть додаткову перевірку авто, які використовують військові

Масові підпали: в Одесі проведуть додаткову перевірку авто, які використовують військові.

Масові підпали: в Одесі проведуть додаткову перевірку авто, які використовують військові. Фото: t.me/xydessa

Події
18 липня 08:21

В Одесі через часті випадки підпалів автомобілів проведуть додаткову перевірку використовуваних військовими транспортних засобів. Про це повідомив голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер під час брифінгу для преси 17 липня.

Відповідні доручення вже направили командувачам, щоб систематизувати та навести порядок використання військового транспорту у місті.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами Кіпера, не всі підпалені авто можуть належати військовим, оскільки не всі автомобілі, які їздять містом з людьми у військовій формі, належать військовим. Багато хто одягає форму без знаків розпізнавання і просто катається. Тому тепер запровадять додаткові заходи перевірок.

Також він зазначив, що підпали автомобілів можуть бути частиною диверсійних актів, спрямованих на дестабілізацію ситуації в регіоні та призвести до паніки.

"Ми знаємо, хто замовник цих підпалів, і працюємо над тим, щоб зупинити їхню діяльність. Наше завдання – забезпечити безпеку міста та регіону", – зазначив голова Одеської ОВА.

Зазначимо, що місцеві паблики щоранку повідомляють про нові підпали автомобілів військових в Одесі. Наприклад, минулої ночі нібито загасили два авто військових на перетині вулиць Місячна і Бузкова в приватному секторі на Таїрова. Проте чи машини належать військових, офіційно підтверджують не завжди.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах