Дізнайся, яка середня зарплата зараз в Одесі та які професії актуальні

Дізнайся, яка середня зарплата зараз в Одесі та які професії актуальні.

Дізнайся, яка середня зарплата зараз в Одесі та які професії актуальні. Фото: finance.today.ua

Події
18 липня 12:29

Одеса увійшла до п'ятірки міст України з найвищою середньою зарплатою – вона становить 20 тисяч гривень. Такі дані опублікував ресурс Work.

Найвища середня оплата праці в Києві – 24 500 гривень. Друге місце посідає Херсон із зарплатою 22 800 гривень. На третьому рядку – Львів із показником у 22 000 гривень. Слідом йде Ужгород із середньою з/п на місяць у 22 100 гривень. Одеса ж поділяє п'яту сходинку разом із Дніпром, Чернівцями та Івано-Франківськом – у цих містах середня зарплата становить 20 000 гривень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Найвищий показник середньої заробітної плати в Україні традиційно у працівників у сфері комп'ютерних технологій – понад 26 тисяч гривень. Також високу зарплату отримують адміністратори та керівники середньої ланки. На третьому місці опинилася сфера будівництва та архітектури із середньою платою праці в 25 тисяч на місяць.

Нагадаємо, що за даними Держстату за третій квартал 2023 року, середня заробітна плата в Україні склала 17,9 тисячі гривень. Найменшу зарплату одержують працівники бібліотек, архівів, музеїв та інших культурних установ.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах