У Приморському районі Одеси 47-річний чоловік згвалтував 15-річну дівчину

Чоловік стискає зап'ястя дівчини.

Чоловік стискає зап'ястя дівчини. Фото ілюстративне: espreso.tv

Події
20 липня 13:25

В Одесі затримали 47-річного місцевого мешканця, який згвалтував 15-річну дівчину. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Інцидент стався минулого тижня у Приморському районі Одеси. Блукаючи містом, чоловік, якого раніше судили за крадіжку, вживав алкогольні напої. Помітивши на одній із вулиць неповнолітню дівчину, він завів із нею розмову та запропонував провести коротким шляхом до центра міста.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Дорогою збоченець затягнув свою супутницю до закинутої будівлі та, попри те, що дівчина чинила спротив, вчинив відносно неї насильницькі дії сексуального характеру.

Про те, що сталося дівчина одразу після повернення додому розповіла своїй матері, а та повідомила до поліції. На пошуки зловмисника поліцейським знадобилося лише декілька годин.

Гвалтівнику повідомили про підозру в сексуальному насильстві, вчиненому щодо неповнолітньої особи без її добровільної згоди (частина третя статті 153 Кримінального кодексу України). За вчинене йому загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до семи років. Суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Наразі слідство триває.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах